sobota, 21 grudnia 2013

Krokodyl

Przepis podpatrzyłam u nieesia25



Robercik postanowił zrobić tę potrawę na obiad, okazało się tanie, smaczne i sycące danie. 


Nasze składniki:

Mięso

Ciasto francuskie

Warzywa na patelnie z Biedronki

Ser żółty

 

Mięso żona ugotowała, warzywa smażyła i wraz z serem żółtym zawinęła w cieście francuskimJ



Potem do piekarnika na 180 stopni. Czas w filmiku podają 15 minut i gotowe:



Szybkie, smaczne, tanie i sycące z pewnością zagości na naszym stole jeszcze nie jeden razJ

25 komentarzy:

  1. pierwszy raz na oczy widze takie danie, super:) kiedyś spróbuję zrobić chłopakowi:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Aż sie zdziwiłam że to takie "potaniości"... jeszcze smaczne w sumie do środka możesz wrzucić co się podoba:) na przykład resztki:))

      Usuń
  2. świetna kucharka z tego twojego robercika. tylko pozazdrościć.

    OdpowiedzUsuń
  3. Trzeba bedzie wyprobowac, bo brzmi apetycznie. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Może w najbliższym czasie zrobię dla mojego M i mojej Natalki :) Wygląda super! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Robiłam go kilka dni temu :) świetnie smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  6. widzialam ten film ale poki co mamy całą pake slodyczy z pracy;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ale to nie jest danie na słodko... my to mieliśmy jako obiad, ale też może być fajna kolacja jako alternatywa dla kanapek:)

      Usuń
  7. Cudowny blog, świetny post! ♥ Naprawdę bardzo mi się tu podoba. Zdecydowanie będę zaglądać częściej, więc co powiesz na wspólną obserwację? Jeżeli się zgadzasz to napisz mi na moim blogu abym mogła się odwdzięczyć, a jeżeli nie to po prostu zignoruj to pytanie ^^ Jeszcze raz, fajnie tu!♥

    OdpowiedzUsuń
  8. robiłam coś podobnego ale zaplatałam ciasto francuskie, bardzo smaczne i wbrew pozorom szybkie danie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To prawda! Fajna alternatywa dla kanapek:) a na ciepło zawsze smaczniejsze;)

      Usuń
  9. niech mi ktoś też zrobi takie dobre szamanko!

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda pysznie, choć ja pewnie zrobiłabym z samym mięskiem :D

    OdpowiedzUsuń
  11. smakowicie się prezentuje efekt końcowy :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Lubię ciasto francuskie i wszystko mi z nim smakuje :-)

    OdpowiedzUsuń
  13. Odpowiedzi
    1. od nacięć, ale pewnie też dlatego, że wszystko można zawinąć w niego:

      Usuń

Cieszy mnie że tu jesteś, proszę zostaw ślad po sobie. Wspólnie dbamy o miłą atmosferę tutaj i szanujemy sie wzajemnie, dla tego nie pisz wielkimi literami, nie SPAMuj, nie zostawiaj linków do siebie. Nasze zdania mogą się różnić, ale zachowujemy kulturę i dobry smak.
Komentarze: propozycje wspólnej obserwacji, łańcuszki, autoreklamę (z linkami) i teksty nie na temat usuwam. Ja szanuję Ciebie, więc proszę szanuj mnie, a odwiedzę Cię gdy tylko będę mogła.
Bardzo mnie ucieszy gdy dołączysz do zacnego grona moich obserwatorów.
Życzę przyjemności!