niedziela, 11 sierpnia 2013

1410:D Pamiętna data:D


Przepis na bimber "Bitwa pod Grunwaldem" Dla niewtajemniczonych:

1410, czyli 1-4-10 – 1 kg cukru, 4 litry wody i 10 dag drożdży?
- GDZIE PĘDZISZ?
 - NA STRYCHU!

znalezione na Pewex.pl

11 komentarzy:

  1. Łatwy sposób do zapamiętania :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie pedzilam, ba, nawet nie probowalam bimbru, ale ja juz jestem takie dziwadlo antyalkoholowe.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ciekawy ten przepis :P Ale ja na pewno nie bd próbować :D

    OdpowiedzUsuń
  4. myślałam, że ten przepis jest zdecydowanie bardziej skomplikowany, coś jak wyższa chemia. A tu taka prościzna. Zapamiętam :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ja się nie znam... ale za to składniki i proporcja łatwe do zapamiętania:D

      Usuń

Cieszy mnie że tu jesteś, proszę zostaw ślad po sobie. Wspólnie dbamy o miłą atmosferę tutaj i szanujemy sie wzajemnie, dla tego nie pisz wielkimi literami, nie SPAMuj, nie zostawiaj linków do siebie. Nasze zdania mogą się różnić, ale zachowujemy kulturę i dobry smak.
Komentarze: propozycje wspólnej obserwacji, łańcuszki, autoreklamę (z linkami) i teksty nie na temat usuwam. Ja szanuję Ciebie, więc proszę szanuj mnie, a odwiedzę Cię gdy tylko będę mogła.
Bardzo mnie ucieszy gdy dołączysz do zacnego grona moich obserwatorów.
Życzę przyjemności!